zondag 6 januari 2008

danspartner tango gezocht

hallo!

ik zou dood graag tango lessen volgen; op de site omschreven als 'tango, niveau 1'. Doe je dat graag met mij, laat me gerust iets weten. We gaan eentje drinken en zullen snel merken of het klikt, toch?

kathleen

5 opmerkingen:

giraf zei

Hoi,

Mijn vriendin is een ervaren tango-danseres en ik wil haar eigenlijk wel eens verrassen door er plots na een tijdje toch wel iets van te bakken. Dit wil niet zeggen dat ik na de eerste lessenreeks nooit meer met jou zal willen dansen maar dat zien we dan wel weer zou ik zeggen. Heb dus geen ervaring maar wel geen 2 linkervoeten. reageer maar op marnixverhofstadt@hotmail. com

In ieder geval succes verder,
Marnix

Anoniem zei

Dag Kathleen,

Ik zou ook wel willen tango leren dansen. Maar de vrouwen laten me staan omdat ik nog geen ervaring heb :-(. Het leren kan ik niet omdat ik geen vrouwelijke danspartner heb :-(. Help jij mij uit de nood? Schrijf me dan laat ik iets meer over mij horen.
(xq386@hotmail.com)

Anoniem zei

He Kathleentje,

Ik ben ook op zoek naar een tango danspartner. Wat verwacht ik van haar: vrouwelijk, vriendelijk, tss 40 en 50 jaar, kleiner dan 1m65, met gezonde levensstijl en liefst zonder enige danservaring!

En pas jij in dit plaatje?
(p-1@live.be)

Wisper! zei

kathleen
we hebben nog een kandidaat gevonden. de cursus is reeds gestart maar we kunnen nog aansluiten. ik heb de eerste les al gevolgd maar mijn danspartner wordt verhinderd de volgende lessen bij te wonen. neem contact op met wisper als je nog wenst te tangoën. 016 25 16 21. info@wisper.be
herwig borremans

danser zei

misschien iets laat met een reactie, meer er zijn nu een aantal danspartner zoek sites probeer die eens.